Nyheter

Infodocdagene 1.-2.februar 2018

Infodocdagene tilbyr gratis kurs, interessante foredrag og god underholdning!

Torsdag 1.februar vil alle deltakere kunne delta på kurs som er tilpasset de ulike rollene på legekontoret, i spesialistpraksisen og på helsestasjonen.

Dag 1 avsluttes med en storslagen festaften.

Fredag 2.februar vil vi presentere Infodocs veikart fem til 2020. Endringene skjer raskt i IT-verdenen og nye muligheter oppstår for Infodoc. Ledelsen i Infodoc og inviterte foredragsholdere vil fortelle om hvilke fordeler utviklingen vil ha for deg som bruker Infodoc Plenario.

Andre halvdel av dag 2 vil vi igjen rette fokus mot de ulike rollene som benytter Infodoc Plenario. I ulike parallellsesjoner vil inviterte foredragsholdere og ansatte i Infodoc orientere om nye løsninger og sørge for erfaringsutveksling. Her vil vi også ha eget program for IKT-ansvarlige i kommunene.

Påmelding åpner 1.oktober 2017.